mandag den 26. marts 2012
Chocolate treat
Chokoladefondant
Min absolut yndlings dessert fik jeg første gang hos min søde veninde Hanne, der altid laver de lækreste treats når jeg besøger hende. Det er en kraftig lille chokoladekage hvor midten er flydende kaldet chokoladefondant, men de fleste danskere kender den nok som en 'chokolade-vulkan'.
Den er sindsygt let at gå til, men smager helt fantastisk :)
Ingredienser (4 skåle):
80-100 gram mørk chokolade
0,5 deciliter sukker
40 gram smør
2 æg
0,5 deciliter mel
Fremgangsmåde:
Smør og chokolade smeltes sammen.
Sukker og æg piskes til en luftig masse.
Det hele mixes sammen og melet hældes langsom i mens der piskes.
Hældes i 4 små forme/skåle og bages ved 180 grader på nederste rille i ca. 12 minutter.
VIGTIGT: Kagen skal være flydende i midten og hver derfor opmærksom på at den ikke får for meget!
Serveres med is og frugt.
Velbekomme :)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hej Sassia
SvarSletJeg kan se, at du har brugt mit billede på din blog. Det er faktisk ikke lovligt, da billeder er beskyttet af copyright. Vil du ikke fjerne det eller alternativt linke til min blog under det? Så vil jeg gerne gøre en undtagelse med brug af billedet.
Mvh Nadia / foodfanatic.dk