mandag den 26. marts 2012

Indonesisk kylling med banan og mangochutney

Lavede denne opskrift til min kæreste en fredag aften for nogle uger siden og det var helt sikkert en succes. Den er rimelig sund, let at lave og smager skønt. Jeg fik desværre ikke taget noget billede, men jeg smider et ind næste kan jeg laver retten :)

Kort fortalt er det en sovs med kylling og frugt/grønt der serveres med ris :)

Ingredienser (2 personer):
2 kyllingefileter
2 bananer
1 peberfrugt
250ml madlavningsfløde (creme fine 8%)
1 tsk karry
1 glas mango chutney (sød)
1 tsk salt


Fremgangsmåde
Kog kyllingerne i 20 minutter og skær dem i små tern.
Sker bananerne i skiver og peberfrugten i tern.
Hæld fløden i en skål og tilsæt salt, karry og mangochutney.
Kom grønt/frugt/kylling i et fad og hæld sovsen udover.

220grader på midterste rist i 20 minutter.

Kog risene imens fadet er i ovnen.

Velbekomme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar